Aalten, 10 juni 2024 – Afgelopen weekend vierde TripleA Networks, een installatiebedrijf in de telecomsector, haar 25-jarig jubileum. De feestelijkheden

begonnen op vrijdag 7 juni met een gezamenlijke lunch voor het personeel, gevolgd door een drukbezochte receptie voor klanten, relaties en leveranciers. Gasten werden op ludieke wijze verwelkomd door lakei Maurice wat zorgde voor een gemoedelijke en informele sfeer.

De receptie werd zeer goed bezocht en het feit dat de genodigden nog lange tijd bleven hangen, getuigt van het succes van de receptie.

Op zaterdag 8 juni werd er een feestavond georganiseerd speciaal voor het eigen personeel. De swingende band 3Cover! zorgde voor een geweldige sfeer en maakte er een onvergetelijke avond van. De medewerkers van TripleA Networks hebben genoten van een avond vol muziek, plezier en gezelligheid.

Bij deze bijzondere gelegenheid willen wij graag onze complimenten uitspreken naar Woodies Eten & Drinken uit Doetinchem. Zij hebben op zowel vrijdag als zaterdag gezorgd voor een uitstekende catering en ons volledig ontzorgd, waardoor wij onbezorgd konden genieten van heerlijke drankjes en een voortreffelijke barbecue.

 

 

Terugkijkend op de afgelopen 25 jaar kunnen we concluderen dat het een fantastische periode is geweest waarin we als bedrijf veel hebben bereikt. Dagelijks rijden we het hele land door om in opdracht van grote telecomproviders en evenementenorganisatoren zowel permanente als tijdelijke antenne-opstelpunten te bouwen, onderhouden en renoveren. We zijn trots op de groei en successen die we samen met elkaar hebben geboekt.

Vooruitkijkend naar de toekomst, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we onderdeel zullen gaan uitmaken van SPIE Nederland. SPIE is de grootste multi-technische dienstverlener van Nederland en staat bekend om het adviseren, ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van duurzame en slimme installaties. Wij zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden en uitdagingen die deze samenwerking met zich meebrengt.

Met trots voor het verleden en vol vertrouwen in de toekomst kijken wij uit naar de komende jaren waarin we samen met SPIE Nederland zullen blijven bouwen aan innovatieve en duurzame oplossingen binnen de telecomsector. Smart solutions, Strong connections!