Werkvoorbereider Telecom bij TripleA Networks

Voor verschillende projecten zijn wij nog op zoek naar nieuwe werkvoorbereiders.

Heb jij een passie voor techniek, voor telecom, en voor oplossingen bedenken? Dan ben jij misschien de passende kandidaat voor een van de functies Werkvoorbereider Telecom.

Die belangrijke meeting bijwonen wanneer je niet op kantoor kan zijn. Je vrienden laten weten waar je staat op de Zwarte Cross. Via FaceTime opa & oma feliciteren met hun 60-jarig jubileum, wanneer je zelf niet langs kan komen. Wij geloven in bereikbaarheid, waar en wanneer dan ook. In de huidige samenleving kunnen wij niet meer zonder mobiele communicatie. TripleA Networks staat voor een goede verbinding, voor wie dan ook.

Voor alle grote providers voeren wij in binnen- en buitenland werkzaamheden uit aan het netwerk. De ombouw van bestaande locaties naar 5G, het realiseren van nieuwe opstelpunten en de bereikbaarheid vergroten wanneer dit tijdelijk van belang is: wij gaan geen uitdaging uit de weg!

In de functie van werkvoorbereider werk je niet zomaar mee aan een nieuw project. Je krijgt de kans, om jouw visie uit te dragen. Jouw bijdrage maakt een aanzienlijk verschil en zorgt voor de uitrol van de toekomst!

Je verzorgt dagelijks de voortgang van diverse projecten. Het opzetten van nieuwbouw locaties, de ombouw naar 5G of een tijdelijke masten plaatsen op Lowlands. Geen dag is hetzelfde en elke dag krijg jij de kans om het beste in jezelf naar boven te halen. Je onderhoudt contact met je projectleider, de klant, de gebouweigenaar en onze monteurs in de buitendienst. Je behoudt het overzicht over de uitvoering van de werkzaamheden, je toetst de uitvoering aan de geldende veiligheidsvoorschriften en deelt jouw kennis met collega’s.

Wat staat hier tegenover?

TripleA Networks is een dynamische omgeving, waar jij je elke dag kan bewijzen aan jezelf en aan je collega’s. En die collega’s zijn leuk, de vrijheid is groot, en de afwisseling zorgt ervoor dat je elke avond wel iets nieuws te vertellen hebt.

Niet onbelangrijk: salariëring is cf. cao Metaal & Techniek. Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop en telefoon, goede koffie en doorgroeimogelijkheden te over.

Wat vragen wij hiervoor terug?

De ideale kandidaat is organisatorisch en planmatig sterk, kan zelfstandig werken en beschikt over adequate kennis van MS office(Excel en Word).
Ook heb je een affiniteit met techniek. Je zal technische tekeningen lezen, in radioplannen duiken en berekeningen beoordelen om te zien of alles wel mogelijk is. Eventuele ervaring in de telecombranche is een pré maar zeker geen vereiste.
Daarnaast ben je communicatief vaardig en we zien graag mensen met een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en/of Duitse taal.

Tot slot beschik je over een Achterhoekse mentaliteit. Vanuit het mooie Aalten bedienen wij onze klanten. Mensen die stressbestendig zijn, van aanpakken weten en zelfstandig zijn, hebben wij graag in ons midden.

Spreekt deze functie jou aan? Mail dan je CV en korte motivatie naar hrm@tripleanetworks.nl t.a.v. HRM.
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.