TripleA Networks wil graag alle bezoekers van de Talententuin Achterhoek 2023 hartelijk bedanken voor hun interesse en enthousiasme tijdens het evenement op vrijdag 23 november 2023. Het was een waar genoegen om met zoveel getalenteerde en gemotiveerde studenten uit de regio in gesprek te gaan.

Onze medewerkers Jeroen en Michiel hebben met veel plezier hun kennis en ervaring gedeeld en waren onder de indruk van de interesse en de vragen die werden gesteld. Het was fantastisch om te zien hoeveel potentieel er in de Achterhoek aanwezig is.

Wij zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat TripleA Networks ook volgend jaar weer zal deelnemen aan de Talententuin Achterhoek. We kijken er nu al naar uit om weer in contact te komen met de talenten van morgen en hen de mogelijkheden binnen ons bedrijf te laten zien.

Nogmaals, hartelijk dank aan alle bezoekers voor hun komst en interesse. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over TripleA Networks, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Stuur hiervoor een e-mail naar info@tripleanetworks.nl onder vermelding van ‘’Talententuin’’.