Projectleider Telecom bij TripleA Networks 

Heb jij een passie voor techniek en telecom, en ben jij goed in het coördineren van specifieke en omvangrijke projecten? Dan ben jij misschien de passende kandidaat voor de functie van projectleider.

Even bijkletsen met je familie uit Canada. Je vrienden laten weten waar je staat op dat leuke festival. Die ene meeting bijwonen vanuit huis. TripleA Networks zorgt voor bereikbaarheid, waar en wanneer dan ook. In de huidige samenleving kunnen wij niet meer zonder mobiele communicatie. TripleA Networks staat voor een goede verbinding, voor wie dan ook.

Voor alle grote providers voeren wij in binnen- en buitenland werkzaamheden uit aan het netwerk. De bereikbaarheid vergroten wanneer dit (tijdelijk) van belang is. De ombouw van bestaande locaties naar 5G en het realiseren van nieuwe opstelpunten: geen uitdaging is te gek.

In de functie van projectleider werk je samen met je team aan de tofste projecten. Je coacht en begeleidt de medewerkers en bent continue op zoek naar mogelijkheden om je processen nog beter te laten lopen.
Je onderhoudt contact met de klant en zorgt voor het beheer van verschillende projecten op operationeel en financieel vlak.

Wat staat hier tegenover?

TripleA Networks is een dynamisch bedrijf, waar jij je elke dag kan bewijzen aan jezelf en aan je collega’s. En die collega’s zijn leuk, de vrijheid is groot, en de afwisseling zorgt ervoor dat je elke avond wel iets nieuws te vertellen hebt.

Niet onbelangrijk: salariëring is conform cao Metaal & Techniek. Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop en een telefoon.

Wat vragen wij hiervoor terug?

De ideale kandidaat beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en is organisatorisch en planmatig sterk. Leiding geven is voor jou geen probleem.
Technisch inzicht is vereist. Ook ben je bereid tot het volgen van aanvullende cursussen of opleidingen.
Daarnaast zien wij graag mensen met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Tot slot beschik je over een Achterhoekse mentaliteit. Vanuit het mooie Aalten bedienen wij onze klanten. Mensen die stressbestendig zijn, van aanpakken weten en zelfstandig zijn, hebben wij graag in ons midden.

Spreekt deze functie jou aan? Mail dan je CV en korte motivatie naar hrm@tripleanetworks.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.