Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de logistiek? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, technisch handige prefab medewerker ter ondersteuning van ons magazijn in Aalten.

Als prefab medewerker bestaan je werkzaamheden uit het voorbereiden van de materialen die naar locatie gaan. Jij zorgt ervoor dat telecomapparatuur en staalconstructies gemonteerd worden volgens klantwensen. Je wordt multifunctioneel ingezet en ondersteunt overige logistieke afdelingen indien noodzakelijk, zoals orderpicken en laden & lossen van telecomapparatuur.

Wat staat hier tegenover?

Bij TripleA Networks is elke dag weer anders. Wij zijn een dynamisch bedrijf met een informele werksfeer, de vrijheid is groot en je hebt elke avond  thuis iets nieuws te vertellen.
Niet geheel onbelangrijk: salariëring is conform cao Metaal & Techniek.
En uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Wat vragen wij hiervoor terug?

Jij bent in staat om in teamverband te werken en een positieve bijdrage te leveren aan de teamdynamiek. Een echte aanpakker die nauwkeurig en efficiënt kan werken. Jij bent fysiek in staat om lichamelijke arbeid te verrichten. Ook ben jij (bij voorkeur) in het bezit van een geldig heftruckcertificaat en heb je een VCA vol diploma.

Werken onder tijdsdruk is geen probleem, accuratesse is vereist. Je bent zelfstandig en deelt de eigen tijd in binnen het aangegeven pakket en de gegeven planning. De wisseling van werkzaamheden en de variatie tussen binnen/buiten werk is geen probleem voor jou.

Je bent bereid tot het volgen van aanvullende cursussen of opleidingen.
Daarnaast zien wij graag mensen met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Tot slot beschik je over een Achterhoekse mentaliteit. Vanuit het mooie Aalten bedienen wij onze klanten. Mensen die stressbestendig zijn, van aanpakken weten en zelfstandig zijn, hebben wij graag in ons midden.

Spreekt deze functie jou aan? Mail dan je CV en korte motivatie naar hrm@tripleanetworks.nl.
Bij interesse gaan we graag samen om tafel!

• Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.