Het bedrijf is opgericht in 1999 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een betrouwbare partner in de telecom branche.
De oprichters zijn vanaf dag één werkzaam gebleven in het veld, dit unieke gegeven maakt dat wij veel ervaring en slagkracht hebben op uitvoerend niveau. Het stelt ons in staat zeer effectief kennis te delen, op te schalen en nieuwe activiteiten te ontplooien.

Het bedrijf heeft sinds de oprichting de volledige ontwikkeling van mobiele telefonie in Nederland meegemaakt en mede mogelijk gemaakt. Van het staatsbedrijf PTT Telecom tot alle prominente spelers die vandaag de dag op de markt zijn, allen maken deel uit van het klantenbestand van TripleA Networks.

In een later stadium is TripleA Networks haar kennis gaan inzetten voor het mogelijk maken van mobiele telefonie en internet tijdens evenementen. Wat begon met het plaatsen van enkele antennes op Pinkpop, is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. Wij zijn marktleider in het bouwen van tijdelijke telefonie sites en zijn er trots op dit voor onze klanten op vele mooie evenementen te mogen doen. Daarnaast verzorgen wij de internet infrastructuur op vele prominente festivals.

De kracht van TripleA Networks komt voort uit onze roots. Wij denken in oplossingen, houden van flink aanpakken en bezitten een zeer gezonde dosis Achterhoekse nuchterheid. Door deze eigenschappen voelen wij ons als een vis in het water binnen de Telecom branche.