Kerk, schoorsteen, dak, windmolen of ieder andere telecom site de afdeling Civil Works van TripleA Networks is er in thuis. Voor advisering, Site opname of complete engineering van uw Telecom Site hebben wij de juiste ervaring beschikbaar. Civil Works bij TripleA Networks biedt u een breed pakket aan disciplines. Denk hierbij aan Line of Sight onderzoek, onderzoek en survey van de beoogde locatie en de engineering inclusief al het benodigde teken- en rekenwerk. Verder regelen wij uiteraard zaken als toegangsbeheer, werkvoorbereiding en oplevering.

De medewerkers van TripleA Networks wisselen graag van gedachten met u om tot de beste oplossingen van uw project te komen.

Wij onderscheiden ons in de markt door het leveren van goede en begrijpelijke engineering pakketten. Dit komt mede door de grote hoeveelheid technische kennis in de organisatie gecombineerd met een gezonde dosis Achterhoekse nuchterheid. Wij zijn trots op onze flexibiliteit en slagkracht en zetten dit graag in om uw doelstellingen te realiseren. Projectmanagement is een vak! Het vormt de bindende schakel tussen uw wensen en de daadwerkelijke uitvoering. Een scherp gehoor en oog voor details zijn de sleutel tot succes in dit vak.

Radio Access Networks 2G, 3G, 4G, LTE, 5G

Roll-out
Infra Modernization
Transmissie werkzaamheden
Reworks & Upgrades
Tijdelijke masten
Digitale radio- en televisienetwerken