TripleA Networks is marktleider op het gebied van tijdelijke sites voor mobiele telefonie op evenementen ook wel bekend als de Cell On Wheels, kort gezegd de COW.
Deze wordt gebruikt voor het realiseren van mobiele dekking en capaciteit tijdens evenementen en calamiteiten.
Ook zetten wij de COW in als vervangende site na bijv. brand of beschadiging.

Wij beschikken over een groot aantal COW oplossingen die ingezet kunnen worden bij verschillende scenario’s. Ons mastenpark omvat ca. 35 COW oplossingen met diverse capaciteit-, hoogte- en inzetmogelijkheden.

Het grootste aantal wordt ingezet tijdens het evenementenseizoen en zorgt voor mobiele dekking tijdens een groot aantal vooraanstaande evenementen. Denk hierbij aan de Zwarte Cross, Pinkpop, Concert at Sea en vele andere. Een aantal gespecialiseerde bouw- en linkteams bouwen van maart t/m oktober vele sites.

Omdat de sites van tijdelijke aard zijn en vaak maar een aantal dagen ingezet worden, is er veel logistiek vereist. Wij doen dit met eigen transportmiddelen en zijn hierdoor niet afhankelijk van derden. Dit geld ook voor de hijswerkzaamheden en stroomvoorziening ten behoeve van de COW.

Om dit proces goed te laten verlopen hebben wij een uitstekende projectorganisatie die het proces van verwerving, werkvoorbereiding, integratie en oplevering tot in de kleinste details uitvoert:

“Wij bouwen de tijdelijke site, die U nodig heeft”

TripleA is al twaalf jaar lang de autoriteit op COW gebied en gebruikt haar ervaring in uw voordeel.

Wij bieden COW’s van 0 tot 45 meter in diverse configuraties:

Vakwerkmast / containermast 32m
Rocket 45m
COW 18m
Maatwerk