Allround Telecom Engineer bij TripleA Networks

Ben jij technisch ingesteld en heb je een passie voor telecom? Wij zijn op zoek naar een allround telecom engineer.

In de huidige samenleving kunnen wij niet meer zonder mobiele communicatie. Online meetings, skypen met je vrienden uit Amerika. TripleA Networks staat voor een goede verbinding, voor wie dan ook.

In de functie van allround telecom engineer werk je samen met je collega’s aan de leukste projecten. Je begeleidt en ondersteunt de werkvoorbereiders en projectadministrateurs.

Schakelen tussen de meerdere opdrachten en wisselende werkzaamheden is voor jou geen probleem. Je zorgt voor de juiste werkinstructie voor de uitvoeringsploegen en maakt prijsafspraken met leveranciers. Dagelijkse controleer jij de voortgang van de projecten en zorg je voor een tijdige oplevering. Ook zal jij erop toezien dat alle werkzaamheden kwalitatief en volgens de geldende veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd en dit wordt verwerkt in een V&G plan.

Wat staat hier tegenover?

TripleA Networks is een leuk en dynamisch bedrijf, waar elke dag anders is. De collega’s zijn leuk, de vrijheid is groot, en je hebt elke avond wel iets nieuws te vertellen.

Niet onbelangrijk: salariëring is conform cao Metaal & Techniek. Daarnaast krijg je de beschikking over een laptop en een telefoon.

Wat vragen wij hiervoor terug?

Je kan goed werken onder tijdsdruk, accuratesse is vereist. Je bent zelfstandig en deelt de eigen tijd in binnen het aangegeven pakket, de gegeven planning of afspraken met de klant.
Technisch inzicht is vereist. Ook ben je bereid tot het volgen van aanvullende cursussen of opleidingen.
Daarnaast zien wij graag mensen met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Tot slot beschik je over een Achterhoekse mentaliteit. Vanuit het mooie Aalten bedienen wij onze klanten. Mensen die stressbestendig zijn, van aanpakken weten en zelfstandig zijn, hebben wij graag in ons midden.

Spreekt deze functie jou aan? Mail dan je CV en korte motivatie naar hrm@tripleanetworks.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.