Een grootschalig festival waar TripleA Networks voor gewerkt heeft behoort tot de grote festivals binnen Europa met 60.000 bezoekers. Editie 2015 was voor het eerst uitgestrekt over twee dagen. Dit vraagt van de organisatie van het Amsterdamse event om een strakke en gedegen aanpak.

TripleA Networks is al jarenlang huisleverancier van deze organisatie achter het evenement. Al vanaf 2009 verzorgen wij het volledige data netwerk op dit festival.

Voorbereidingen hiervoor, zoals netwerk ontwerp, radio planning en inventarisatie starten al vroeg in het jaar. Door de expertise van TripleA Networks wordt de organisatie in dit voortraject volledig ontzorgd.

Kort voor het evenement starten wij met de uitvoering en dragen wij zorg voor vergunningen en adviseren wij op het gebied van IT netwerk. Wij werken hierbij nauw samen met de organisatie en zijn trots op onze pragmatische aanpak.

In de week voorafgaande aan het evenement leggen wij het daadwerkelijke netwerk aan en zorgen voor een krachtige verbinding aan het internet.

TripleA connections:

Internet link 300 mbit up/down 80 point to point verbindingen 250 pinautomaten ontsloten 25 Crowd control schermen ontsloten 100 ticket scanners